Oletko tilaamassa mökille ruokaa ruoan verkkokaupasta? Lue ensin muistilistamme onnistuneeseen tilaukseen.

Ruoan tilaaminen verkosta on fiksu tapa helpottaa kesän viettoa ja tehdä ostokset turvallisesti. Kun teet ruokatilausta mökille, muistathan ottaa nämä seikat huomioon:

Ruoan verkkokaupassa on vilkasta

Suosittelemme tilaamaan ruokaostokset hyvissä ajoin. Pitkään säilyviä ruokia ja juomia voi hyvin tilata jo ennakkoon. Näin voimme varmistaa tuotteiden paremman saatavuuden, ja helpotat myös omaa taakkaa, kun osa ostoksista on tehty ajoissa.

Tuotteet kerätään keräyspäivänä

Haluamme muistuttaa, että tuotteet kerätään toimituspäivänä, vaikka tekisit tilauksen monta päivää etukäteen. Tuotteiden valikoima ja saatavuus määräytyvät siis tilauspäivän sijaan toimituspäivän mukaan.

Tilauksen muokkaaminen

Suosittelemme, että teet tarvittavat muokkaukset tilaukseesi hyvissä ajoin, mielellään viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana klo 20 mennessä.

Verkkomaksuissa 7 päivän rajoite

Voit tehdä tilauksen maksimissaan seitsemän päivän päähän, jos maksat verkkokauppaostoksesi verkkomaksulla tilauksen yhteydessä. Pidä tämä mielessä, kun suunnittelet tilauksen tekemistä.

Isot määrät yksittäisiä tuotteita

Osaan kesäsesongin tuotteista kohdistuu juhannuksen alla valtava kysyntä. Vaikka teemme kaikkemme ennustaaksemme kysynnän oikein ja varautuaksemme riittävällä tuotemäärällä, voi jokin yksittäinen tuote loppua tilapäisesti. Yleensä myymälästä löytyy vastaava tuote esimerkiksi toiselta valmistajalta. Varmistathan siis tilatessasi, että olet antanut meille luvan korvata tuotteen, jos ehdottomasti haluat sen saada, vaikka se olisikin eri merkkinen. Kerääjämme toimivat huolellisesti tuotteiden korvaamisessa.

Nopeuta ostosten tekoa

Olemme koonneet verkkokauppaamme valmiiksi kesän tuoteryhmiä nopeuttamaan ruokaostoksiasi. Voit lisätä niiden kautta helposti tuotteita ostoskoriisi.

Olemme yli kolminkertaistaneet ruoan verkkokaupan palveluverkostomme tänä vuonna. Myös Food Market Herkun ruoan verkkokauppa palvelee sinua pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä S-kaupat.fi-verkkokaupat ympäri Suomen.

Tarkista oman mökkipaikkakuntasi toimittavat myymälät tai noutopisteet alla olevista linkeistä:

 

Katso Foodie.fi palvelun noutopisteet ja toimitusalueet tästä

 

Katso S-kaupat.fi palvelun noutopisteet ja toimitusalueet tästä

 

Food Market Herkun verkkokauppa palvelee pääkaupunkiseudulla ja Turussa

 

Mikäli oman myymäläsi toimitusajat ovat täynnä, olet tervetullut asioimaan myös muilla S-ryhmän ketjuilla!

 

Tutustu Pirkanmaan ruoan verkkokaupan kesäkiertueeseen tästä

 

Katso ohjeet sujuvaan tilaamiseen täältä

 

Tarvittaessa voit olla meihin helposti yhteydessä chatin välityksellä. Foodie.fi:n chatin löydät sivun oikeasta reunasta.

Yhteydenotot sähköpostilla: asiakaspalvelu.prisma@sok.fi, asiakaspalvelu.alepa@sok.fi tai asiakaspalvelu.s-market@sok.fi

 

Ihanaa kesää!