Pahvilaatikot pakkausmateriaaliksi monissa myymälöissä

Useissa ruoan verkkokaupan myymälöissä on alettu kerätä asiakkaiden tilaukset pahvilaatikoihin aiemmin käytössä olleiden muovipussien sijaan.

Olemme saaneet asiakkailta runsaasti toiveita pahvilaatikoiden käytöstä, minkä vuoksi muutos päädyttiin tekemään. Käyttämämme pahvilaatikot tulevat kotimaisilta valmistajilta. Pahvi on myös materiaalina ekologinen ja laatikot voi kierrättää edelleen pahvinkeräyksessä.

Muutoksella on vaikutusta myös ruoan verkkokaupan tilausten pakkausmateriaalimaksuun. Useimmissa pahvilaatikoita käyttävistä myymälöistä pakkausmateriaalimaksu nousee hieman korkeampien materiaalikulujen takia. Voit aina tarkistaa maksun suuruuden Tilauksen vahvistus -sivun hintaerittelystä ennen tilauksen vahvistamista.

Mikäli syystä tai toisesta haluat ostoksesi myös jatkossa muovipusseihin pakattuna, kirjoita tilausta tehdessäsi Viesti keräilijälle -kohtaan ”muovipussikeräily”. Huomioithan kuitenkin, ettei tällä ole vaikutusta pakkausmateriaalimaksuun, sillä myymäläkohtainen materiaalimaksu on aina samansuuruinen materiaalista riippumatta.