Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
52%


Lisätiedot

    Ei lisätietoja

Leader

Leader Pre Workout Ravintolisä Aminohappo-Ruusujuuri-Vitamiinivalmiste Sitrushedelmänmakuinen 300 G

Hyllyväli 91
EAN: 6430067841331
10 95
0.30 kg
36.50€/kg
Lisää Poista
kpl
Ravintoarvoilmoitus per 100g/100ml RI*
Energiaa 0 kJ / 0 kcal 0%

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Luokittelutiedot

Tuoteluokka Urheilujuomat nestetasapainon palautukseen (Ei valmis juotavaksi)

Muut tuotetiedot

Käyttöohje 1 annos (30 g = ½ dl) päivässä. Annos sekoitetaan 2 dl: aan kylmää vettä tunti ennen harjoittelua. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Sisältää kofeiinia (kofeiinipitoisuus 120 mg/ annos). Pre Workout on tarkoitettu otettavaksi ennen harjoitusta ja soveltuu erityisesti antamaan potkua voimaharjoituksiin. Se sisältää proteiiniaineenvaihduntaa edistävää B6-vitamiinia, sarjakestävyyttä lisäävää kreatiinia sekä vireystilaa ylläpitäviä C-vitamiinia ja niasiinia.
Terveysväittämä C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. C-vitamiini ja niasiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B6-vitamiini edistää normaalia proteiini-ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 3 g kreatiinia. Yksi annos sisältää 3,5 g kreatiinia. Suositeltava vuorokausiannos: 30 g.
Käyttöohje kuluttajalle 1 annos (30 g = ½ dl) päivässä. Annos sekoitetaan 2 dl: aan kylmää vettä tunti ennen harjoittelua. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Sisältää kofeiinia (kofeiinipitoisuus 120 mg/ annos).Pre Workout on tarkoitettu otettavaksi ennen harjoitusta ja soveltuu erityisesti antamaan potkua voimaharjoituksiin. Se sisältää proteiiniaineenvaihduntaa edistävää B6-vitamiinia, sarjakestävyyttä lisäävää kreatiinia sekä vireystilaa ylläpitäviä C-vitamiinia ja niasiinia.

Mittatiedot

Bruttopaino 0.32 kgm
Nettopaino 0.3 kgm