Tykkäämiset
982 20
Osuvuus
59%


Lisätiedot

    Ei lisätietoja

Rainbow

Konetiskijauhe

Hyllyväli 96
EAN: 6415711051847
2 68
1 kg
2.68€/kg
Lisää Poista
kpl
Ravintoarvoilmoitus per 100g/100ml RI*
Energiaa 0 kJ / 0 kcal 0%

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Luokittelutiedot

Tuoteluokka Konetiskaukseen liittyvät puhdistus/hoitoaineet

Muut tuotetiedot

Käyttöohje kuluttajalle Annostus (pehmeä tai suodattimella pehmennetty vesi): 18ml. Poista ruoantähteet ja huuhtele pinttyneet astiat ennen pesukoneeseen sijoittamista Käytä tarvittaessa huuhtelukirkastetta ja vedenpehmennyssuolaa. Noudata aina astianpesukoneen ja astioiden valmistajien pesuohjeita. Kaikki esineet eivät ole konepestäviä. Konepesuun eivät sovellu esim. hopeaa, sinkkiä, alumiinia, kuparia ja valurautaa sisältävät esineet, puuesineet, kristallit, eräät muovilaadut sekä posliiniesineet, joissa koristelu on lasitteen päällä.
Säilytysohje kuluttajalle SÄILYTYS: Kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.
Toimittajatiedot (PL) KULUTTAJAYHTEYDET: SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä. s-kuluttajaneuvonta.fi Valmistuttaja SOK, valmistaja Nopa Nordic A/S, Tanska.
Käyttöohje Annostus (pehmeä tai suodattimella pehmennetty vesi): 18ml. Poista ruoantähteet ja huuhtele pinttyneet astiat ennen pesukoneeseen sijoittamista Käytä tarvittaessa huuhtelukirkastetta ja vedenpehmennyssuolaa. Noudata aina astianpesukoneen ja astioiden valmistajien pesuohjeita. Kaikki esineet eivät ole konepestäviä. Konepesuun eivät sovellu esim. hopeaa, sinkkiä, alumiinia, kuparia ja valurautaa sisältävät esineet, puuesineet, kristallit, eräät muovilaadut sekä posliiniesineet, joissa koristelu on lasitteen päällä.
Tuotenimi pakkauksessa (PL) Konetiskijauhe
Tuotteen koostumuksen lisätiedot (PL) Avataan tästä
FOP/USP lisätiedot (PL) 59 pesua
Annostusohje (PL) 18mL pr wash

Mittatiedot

Bruttopaino 1.02 kgm
Nettopaino 1 kgm
Syöpyminen Huutomerkki

VAARA


Ärsyttää ihoa. Vaurioittaa voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä;.

JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE:Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa.