Tykkäämiset
3 2
Osuvuus
56%


Lisätiedot

Ympäristömerkki

Lumme

Lumme Konetiskitabletti 22Tabl

Hyllyväli 40
EAN: 6412203102285
4 59
22 kpl
0.21€/kpl
Lisää Poista
kpl
Ravintoarvoilmoitus per 100g/100ml RI*
Energiaa 0 kJ / 0 kcal 0%

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot

Ekologisuus ekologinen
Käyttöohje Laita 1 tabletti annostelulokeroon. Älä poista suojakalvoa ennen käyttöä, sillä se liukenee itsestään. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi aseta lasit ja astiat koneeseen astianpesukoneen käyttöohjeiden mukaan ylimääräisen kulumisen välttämiseksi. Varmista, että lasit ovat irti toisistaan ja etteivät astiat koske pesulapaa. Kaikkia esineitä ei saa pestä astianpesukoneessa. Esimerkiksi puuta ja alumiinia sisältävät esineet, käsinmaalatut posliini ja lasi sekä vanhat, hiotut kristallilasit pestään käsin. Käyttäessäsi astianpesukoneen lyhytohjelmia laita tabletti irtonaisena astianpesukoneen pohjalle.
Toimittajan tuotenumero 451139574
Käyttöohje kuluttajalle Laita 1 tabletti annostelulokeroon. Älä poista suojakalvoa ennen käyttöä, sillä seliukenee itsestään. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi aseta lasit ja astiat koneeseen astianpesukoneen käyttöohjeiden mukaan ylimääräisen kulumisenvälttämiseksi. Varmista, että lasit ovat irti toisistaan ja etteivät astiat koskepesulapaa. Kaikkia esineitä ei saa pestä astianpesukoneessa. Esimerkiksipuuta ja alumiinia sisältävät esineet, käsinmaalatut posliini ja lasi sekävanhat, hiotut kristallilasit pestään käsin. Käyttäessäsi astianpesukoneenlyhytohjelmia laita tabletti irtonaisena astianpesukoneen pohjalle.

Mittatiedot

Bruttopaino 0.34 kgm
Nettopaino 0.31 kgm
Huutomerkki

VAARA


Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä.

JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE:Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu:Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa.