Jauhelihakeitto italialaisittain
Tykkäämiset
2 1
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

keskitaso, kohtuuajassa

Jauhelihakeitto italialaisittain

4 annosta
Kohtuuajassa
Keskitaso

 

Tämä keitto yllättää pehmeydellään ja vivahteikkaalla maullaan.

Lisää

Ainesosat

  • 5 kpl
    keskikokoista perunaa
  • 400 g
    naudan jauhelihaa
  • 2 kpl
    hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 2 tl
    grillimaustetta
  • 2 tl
    paprikajauhetta
  • 2 tl
    kuivattua basilikaa
  • 1 dl
    vettä
  • 2 kpl
    lihaliemikuutio
  • 1 pss
    pakastekeittojuureksia
  • 0.5 dl
    ketsuppia
  • 3 rl
    tuoretta persiljaa silputtuna
  • vihreää tabascoa halutessasi
 

Ohjeet

1. Kuori ja lohko perunat kylmään veteen.

2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet.

3. Kypsennä jauheliha pannulla ja mausta se grillimausteella, basilikalla, valkosipulilla ja paprikamausteella.

4. Mittaa kattilaan vesi ja kiehauta se. (Tai kiehuta vettä vedenkeittimellä.)

5. Lisää kiehuvaan veteen liemikuutiot, perunat ja jauheliha. Anna kiehua n. 5 min.

6. Lisää keittojuurekset ja ketsuppi, sekoita varovasti.

7. Anna kiehua vielä n.5 min tai kunnes perunat ovat kypsiä.

8. Ripottele keiton pinnalle silputtu persilja ja lisää vielä halutessasi vihreää tabascoa muutama tippa.