KERMAINEN KANAPASTA
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, helppo

KERMAINEN KANAPASTA

4:lle hengelle
Kohtuuajassa
Helppo

 

Yksi jippo tekee tästä kanapastasta paremman kuin muut: sekoita parmesaania jo kastikkeeseen äläkä vain annoksen päälle.

Lisää

Ainesosat

  • 2 dl
    raastettua parmesaania
  • 1 dl
    kermaa
  • 1 dl
    basilikaa
  • 500 dl
    paseerattua tomaattia
  • 1 dl
    mustapippuria
  • 1 dl
    ripaus suolaa
  • 2 dl
    oliiviöljyä
  • 1 dl
    iso sipuli
  • 600 dl
    Kotimaista Kanan Paistileike Maustamaton
  • Lisäksi
  • 400 dl
    pennepastaa
 

Ohjeet

TYÖVAIHEET

Hienonna sipuli. Paloittele broilerinleikkeet muutamaan palaan, poista mahdolliset luut.

Laita pastavesi kiehumaan.

Kuumenna öljy isossa kasarissa. Lisää broileri ja sipuli. Paista muutama minuutti, kunnes broilerin pinta on ruskistunut. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää paseerattu tomaatti. Anna kastikkeen hautua pastan keittämisen ajan.

Hienonna basilika varsineen kastikkeeseen. Lisää mascarponea tai kermaa maun mukaan sekä parmesaani.

Valuta pasta ja laita takaisin kattilaan. Kääntele kastike joukkoon ja anna pastan hautua kannen alla pari minuuttia. Koristele annokset basilikalla ja parmesaanilla.