Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET
Nordean pankkipalveluissa katko sunnuntaina 7.3.2021, joka vaikuttaa Nordean korteilla maksamiseen. Maksun voi tehdä toisella kortilla. Pahoittelemma häiriötä. Lue lisää täältä.

Tykkäämiset
10
1
Osuvuus
91%
Muut luokittelutiedot
keitto, pääruoka, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, sokeriton, suklaaton, vähälaktoosinen, alkuruoka, sisältää maitoa, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää valkosipulia, sisältää lihaa, sisältää kanaa, suolainen, sisältää selleriä
Ainesosat
-
1 lvettä
-
1iso sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
1 rklValio Oivariini® juoksevaa
-
2varsisellerin vartta
-
2 rkltomaattipyreetä
-
1kanaliemikuutio
-
1 tlktomaattimurskaa
-
4 dlsimpukkaminipastaa
-
1 pussiValio Koskenlaskija® murua
-
suolaa
- Pinnalle
-
hienonnettua persiljaa
Ohjeet
Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki Oivariini rasvassa. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikatut sellerinvarret sekä tomaattipyree.
Lisää vesi, kanaliemikuutio ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta. Keitä n. 8 min.
Lisää Koskenlaskija muru ja keitä, kunnes juusto on sulanut. Tarkista suola. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.
Valio Oy