Rucola-tomaattipiirakka
Tykkäämiset
6 4
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

välipala, uunissa, kasvisruoka, leivonnaiset, suolaiset leivonaiset, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Rucola-tomaattipiirakka

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • Taikina
  • 2 dl
    hiivaleipävehnäjauhoja
  • 1 dl
    perunahiutaleita
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 125 g
    margariinia
  • 1.5 rkl
    kylmää vettä
  • Täyte
  • 1 prk
    (150 g) pehmeää vuohenmaitojuustoa (Chavroux)
  • 1
    kananmuna
  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1 prk
    (200 g) kirsikkatomaatteja
  • 1
    ruukku rucolasalaattia
  • 2 tl
    oliiviöljyä
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Sekoita kaikki taikina-ainekset monitoimikoneen leikkuuterällä nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuorattuun pieneen (noin 20 x 30 cm) uunivuokaan. Sekoita vuohenmaitojuusto, kananmuna ja mausteet tasaiseksi seokseksi. Levitä seos ohuelti piirakkapohjalle ja paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Nosta piirakka jäähtymään ritilälle. Halkaise tomaatit ja revi salaatinlehdet. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Nosta seos piirakan päälle.